Ветеран АТО, постраждалий у бійці з тітушками в Полтаві, отримав вісім ножових поранень

Ветерана АТО та місцевого активіста Олександра Кобу, під час вчорашньої бійки у центрі Полтави, тітушки вдарили ножем у живіт вісім разів

Ветеран АТО, постраждалий у бійці з тіту…

Про це повідомив ветеран АТО, екс-боєць полку "Дніпро-1" Володимир Шередега в ексклюзивному коментарі журналістам Depo.ua.

"Коба зараз у реанімації, його стан стабільно тяжкий. Тітушки вдарили його у живіт ножем вісім разів", - повідомив він.

За останніми даними лікарів, наразі загрози його життю немає.

Крім того, Шередега розповів про другого пораненого тітушками активіста.

"Зараз в лікарні також є Юбенко, це ще один постраждалий активіст. Він також з ножовими пораненнями, але його стан легше ніж у Коби", - зазначив він.

Номер карти для матеріальної допомоги пораненому Олександру Кобі - 5168 7420 6385 5377 (Бубнюк В.Л.)

Зазначимо, Коба два роки воював на Донбасі у складі полку "Дніпро-1".

Він був нагороджений за оборону села Піски, біля Донецького аеропорту.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були шпиталізовані в лікарню, де їм зробили операції. Стан одного з них оцінюють як важкий.

Як відомо, 17 березня невдоволені активісти та мешканці будинку на вул. Соборності, 27 розтрощили будівельні конструкції, встановлені в арці "Газетного ряду".

Робітники ФОП Віктора Степаненка, який має право на оренду цієї ділянки, повністю закрили прохід металевими воротами. Це викликало обурення мешканців будинку, які вимагали від міської влади скасувати дозвіл на забудову будинкової арки.

Але міськрада стала на бік підприємця, чим змусила перейти полтавців до більш радикальних дій.

3 квітня відновилися будівельні роботи в арці будинку на вул. Соборності, 27. Будівельники, під наглядом бійців однієї з охоронних фірм, знову встановили металеві ворота на проході через будинкову арку, перетворивши його на справжній бункер, який полтавці відразу прозвали "Залізний капут".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme