Стало відомо, скільки коштує рекламний пост в Instagram Бейонсе

Американську співачку Бейонсе визнали найвпливовішою знаменитістю у Instagram. Незважаючи на те, що у артистки на 20 млн фоловерів менше, ніж у Селени Гомес, яка є найпопулярнішою зіркою соцмережі, реклама у фотоблозі Бейонсе коштує найбільше за інших зірок

Стало відомо, скільки коштує рекламний п…

Компаніям, які хочуть розмістити рекламу в акаунті співачці, доводиться викладати по мільйону доларів за пост. Таку суму називають менеджери артистки для тих, хто бажає розрекламувати свою продукцію на її сторінці, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Лайм".

Аналітичний центр D'Marie Analytics з'ясував, що успіху 35-річна співачка досягла завдяки фотографії, на якій постала перед фанатами з животом, повідомивши таким чином про нову вагітність. Фото за першу добу зібрало більше 6 млн лайків, що стало абсолютним рекордом. На поточний момент пост знаменитості оцінили майже 11 млн осіб, залишивши понад півмільйона коментарів.

Нагадаємо, що рекламний пост в акаунтах Кім Кардашіан маркетологи оцінили в 500 тисяч доларів, в російському шоу-бізнесі найвищий цінник у Сергія Шнурова, артист за один пост бере 10 тис. доларів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme