Памела Андерсон роздяглася в новій рекламній кампанії

49-річна акторка і модель Памела Андерсон довела, що має зразкову фігуру

Секс-символ знялася для рекламної кампанії Coco de Mer, передає Depo.ua.

Після того, як фотосесія з'явилася у мережі, усіх зацікавило питання, як Андерсон вдається зберігати свою фігуру.

На усі питання Памела відповіла журналу People.

"Насправді я не виснажую себе довгими тренуваннями. Я обожнюю довго ходити по пляжу. Я люблю це приємне відчуття втоми після таких довгих прогулянок по берегу або, наприклад, якомусь музею. Я завжди займаюся розтяжкою і невеликими вправами з опорою. Мені подобається танцювати, особливо люблю балет - їм я займалася в Парижі. У мені гнучкості набагато більше, ніж сили!", - заявила акторка.

Також Памела розповіла, чим конкретно вона любить займатися в спортивному залі.

"Одного разу я зупинялася в маленькому красивому готелі, і там був невеликий спортзал. Я кілька разів спробувала там еліпс. На ньому я читаю: зараз, наприклад, "Наполеона і Жозефіну" французькою. Мені нудно в залі, якщо я не читаю книгу!", - розповіла вона.

Втім, ще більше, ніж за фігурою, Памела стежить за своїм здоров'ям.

"Я думаю, вегетаріанство - це те, завдяки чому я молода. Я здорова - це титанічна праця, і я працюю над своїм здоров'ям!", - повідомила модель.

Дієта від Памели Андерсон складається зі стандартного набору овочів і фруктів, серед яких авокадо, грейпфрут, селера та огірки. Але є в ній і містечко для інших, менш зелених продуктів: французький багет, хумус, піта, капучино без кофеїну і, звичайно, рожеве вино. Андерсон зазначає, що п'є його занадто багато, але абсолютно не переживає з цього приводу. Замість хвилювань - насолода життям і новим будинком в Сен-Тропе.

"У Франції така смачна їжа! Якщо ви смачно харчуєтеся, ваше тіло краще засвоює таку їжу, а ви від цього виглядаєте тільки краще!" - захоплено заявляє Андерсон.

Нагадаємо, Памела Андерсон ходить у гості до Джуліана Асанжа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme