UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Конгресі США представлено проект Закону про протидію російським ворожим діям, - посольство

У Палаті представників Конгресу США офіційно представили проект "Закону 2017 року про протидію російським ворожим діям" - дзеркальну версію сенатського законопроекту

Про це повідомило посольство України в США у "Фейсбуці", передає Depo.ua.

Документ був ініційований конгресменом-республіканцем Алексом Муні і зареєстрований за номером H. R. 1751. Він передбачає, зокрема, надання зобов'язуючої сили санкціям, введеним виконавчими указами президента США проти Росіїза кібер-втручання в американські вибори 2016, а також спробу анексії Криму і військові дії на Донбасі.

У посольстві зазначають, що важливим є положення документа про те, що жодна державна установа США не має вдаватися до дій або надання допомоги, які б визнавали, або могли б бути трактовані як визнання де-юре або де-факто суверенітету Росії над Кримом, його повітряним простором або територіальними водами.

Відзначається також, що будь-яке полегшення санкцій проти Росії залежатиме від визнання урядом Росії суверенітету України над Кримом, а також від своєчасного, повного і доведеного виконання нею Мінських домовленостей, особливо в частині, що стосується відновлення Україною контролю за всім східним державним кордоном з Росією в зоні конфлікту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme