UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Міськрада Мукачева хоче знову управляти газовою мережею міста

Рішенням сесії у 2009 році майно підвідної газової мережі було передано в управління Мукачівській філії ВАТ "Закарпатгаз"

Міськрада Мукачева хоче знову управляти…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Мукачево.net".

Міськрада Мукачева хоче повернути собі в управління газову мережу міста.

Про це йдеться у проекті рішення "Про повернення газових мереж територіальній громаді міста Мукачево", яке сьогодні розглянуть на позачерговій сесії Мукачівської міської ради.

Міська влада мотивує це погіршенням соціально-економічного стану та з метою соціального захисту інтересів територіальної громади Мукачева, а також задля недопущення необгрунтованого та безпідставного безоплатного використання майна міста.

Згідно проекту рішення, планується повернути територіальній громаді міста та передати на позабалансовий облік управлінню міського господарства майно підвідної газової мережі, безоплатно передане на баланс Мукачівській філії ВАТ "Закарпатгаз" за рішенням 44-ї сесії 5 скликання Мукачівської міськради від 30 квітня 2009 року.

Нагадаємо, закарпатцям роз'яснили, чому абонплата за газ в області найвища.

Також нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕ КП) має намір призупинити дію свого рішення про введення абонплати за газ.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme