Бойовики перекидають в Донецьк "Волошки" та АГС-ки, а під Горлівку - "свіжі" артбатареї

У Донецк (Петровський і Київський райони міста) російське командування вивело кілька формувань рівня взвод-рота з передньої лінії для "відновлення"

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"Замість виведених підрозділів окупантів оперативно прибули нові - фіксувалося перекидання в Петровський район нового мінометного підрозділу (кілька одиниць 82-мм автоматичних мінометів "Волошка" і як мінімум 2 одиниці СПГ); в район ДАП-а окупанти "Уралами" перекидають кулемети і АГС-и", - поінформував Тимчук.

Крім того, він повідомив, що командування "1-го АК ДНР" посилює свої підрозділи в районі Горлівки 152-мм артилерією. "Зокрема, судячи з окремих повідомлень мережі групи ІС, "3-тя омсбр 1-го АК ДНР" (район Горлівка) отримала додатковий боєкомплект і до місць дислокації її підрозділів таємно перекинуто не менше 2-х батарей 152-мм артилерії (4-х гарматного складу, всього 8-10 знарядь)", - зазначив керівник групи "ІС".

На приморському напрямку триває доукомплектування "9-го омсп мп 1-го АК ДНР", яка дислокується в Новоазовському районі, додатковими вогневими засобами. Так, на правий фланг на північ від Верхньошироківського (кол. Октябрь, - ред.) прибув новий мінометний підрозділ окупантів (5 од. 120-мм мінометів, 6 од. 82-мм автоматичних мінометів типу 2Б9 "Волошка").

"Даний підрозділ розбито на три мобільні мінометні групи з транспортом, маневрують ( "кочують") вздовж фронту на ділянці Заіченко - на північ від Верхньошироківського -Хрещатицького (кол. Червоноармійське) і провідні обстріли позицій сил АТО на північ від траси Маріуполь - Тельманове (район Ломакіне - Гнутове - Павлопіль)", - повідомив Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme