ТОП-10 продуктів, які покращують сексуальне життя

Британський дієтолог Аманда Урселл назвала 10 продуктів для сексуального здоров'я чоловіків і жінок

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Sun.

Щоб оживити інтимне життя, варто переглянути свій раціон. Дієтологи рекомендують додати до нього продукти, які балансують рівень гормонів і підсилюють приплив крові до органів малого тазу, тим самим стимулюючи статевий потяг.

Якщо ви не знаєте, з чого почати, Аманда Урселл називає 10 відмінних продуктів для поліпшення сексуального життя.

1. Устриці. Нестача цинку в організмі чоловіків призводить до імпотенції. Устриці багаті на цинк, а тому корисні для сексуального здоров'я. Дві устриці забезпечують денну норму цинку. Хорошою альтернативою устрицям є пісне червоне м'ясо.

2. Лосось. Як і інша жирна риба, лосось містить Омега-3 жирні кислоти, які необхідні для хорошої циркуляції крові, а відповідно – для активного інтимного життя.

3. Стейк. Соковитий м'ясний стейк багатий на залізо – найважливіший мікроелемент для підвищення рівня енергії. Нестача заліза робить вас млявим і вбиває бажання робити що-небудь, окрім як валятися на дивані. Також залізо містять вітамінізовані пластівці, горіхи, цільнозерновий хліб, яйця і брокколі.

4. Спаржа. Спаржа багата на важливий для поліпшення кровотоку вітамін B (фолат). Також спаржа містить корисний для здоров'я серця вітамін Е. Все це говорить про те, що цей овоч сприяє кращому сексу.

5. Перець чилі. Якщо ваш організм нормально сприймає гостру їжу, для поліпшення сексуального життя можна приправляти їжу перцем чилі. Ця пекуча спеція підвищує температуру їжі, прискорює обмін речовин і викликає прилив адреналіну. Також для пристрасті в ліжку їжу можна приправляти імбиром.

6. Авокадо. Цей зелений плід є потужним афродизіаком. Він містить безліч вітамінів, жирні кислоти, клітковину, білок, які важливі для інтимного здоров'я і чоловіків, і жінок. Авокадо також містить фолати і цинк, які стимулюють приплив крові до органів таза.

7. Вода. Хороше зволоження організму важливе не тільки для перемоги над стресом і втомою, воно також бореться з сухістю в інтимній зоні. Регулярно пийте воду, і ваше сексуальне життя стане яскравішим.

8. Волоські горіхи. Горіхи багаті на Омега-3 жирні кислоти і вітамін Е, які необхідні для здорового серця. А здорове серце грає вирішальну роль для підтримки рівня енергії та циркуляції крові.

9. Ківі. Поряд з перцем і темно-зеленими овочами, ківі є прекрасним джерелом вітаміну С, важливого для зміцнення стінок кровоносних судин і покращення кровообігу. А це вкрай необхідно для інтимної близькості без проблем.

10. Кориця. П'янкий аромат кориці використовувався в мистецтві спокуси в країнах Далекого Сходу. Кориця стимулює обмін речовин і кровообіг, знімає депресію і налаштовує на позитивний грайливий лад.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme