Трамп хоче розслідувати зв'язки Клінтон з Росією

Президент США Дональд Трамп закликав комітет Палати представників Конгресу розслідувати зв'язки Гілларі Клінтон і деяких інших представників Демократичної партії з Росії

Про це він написав у Twitter, передає Depo.ua.

"Чому комітет Палати представників з розвідки не хоче вивчити угоду Білла і Гілларі, після чого значна частина Uranium пішла в Росію... гроші Білла, "перезавантаження" Гілларі, похвалу Росії від Хілларі або російську компанію Подести. Історія про зв'язки Трампа з Росією − вигадка", − заявив американський лідер.

Нагадаємо, розвідка США офіційно назвала президента Росії Володимира Путіна ініціатором втручання у президентські вибори.

У цій кампанії, за даними американської розвідки, також брали участь російські хакери і телеканал RT.

Телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так і подробиці сексуального життя.

14 лютого ЗМІ повідомили, що радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал, пов'язаний з його контактами з російським послом.

Згодом стало відомо, що зять Трампа Джаред Кушнер також зустрічався з російським послом у США Сергієм Кисляком.

2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme