Собчак впевнена, що Максакова повернеться до Москви

Телеведуча Ксенія Собчак висловилася про можливе майбутнє співачки Марії Максакова, чоловіка якої днями застрелили в центрі Києва

Собчак впевнена, що Максакова повернетьс…

На думку Ксенії, вдова Дениса Вороненкова не зможе жити в Києві без чоловіка і повернеться до російської столиці, повідомляє Depo.ua.

"Звичайно, зараз вона переживає величезну трагедію, але життя бере своє, і після втрати близьких людей рано чи пізно доводиться повертатися в реальність. Давайте спробуємо зрозуміти, що це буде означати для Марії Максакова. Вона поїхала в Україну за своїм чоловіком і за його бізнесом, і від багатьох близьких людей я знаю, що це було його рішення", - прокоментувала ситуацію Ксенія Собчак.

Ксенія впевнена, що повернення відбудеться в найближчому майбутньому.

"Рано чи пізно їй захочеться спілкуватися, гастролювати, співати і навіть, можливо, будувати особисте життя, яка так трагічно обірвалося. Звичайно, робити це вона може не в Києві, а тільки в Росії", - додала Собчак.

Сама Марія Максакова заявляє, що має намір залишитися в Києві найближчим часом.

"В результаті я зрозуміла, що я від нього нікуди не поїду. Сьогодні вранці була на кладовищі. Потім будуть всі ці дні - дев'ятий, сороковий - як годиться ... Я знаю, що вони намагаються мене заманити назад. Але два моменти: по-перше , я зраджу пам'ять Дениса, якщо це зроблю зараз ... По-друге, я думаю, що мене обдурять ", - зізналася Марія.

Нагадаємо, 23 березня у Києві, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Його поховали 25 березня у Києві.

Як відомо, У грудні 2016 року Денис Вороненков разом з дружиною Марією Максаковою та 7-місячним сином Іваном переїхали з Росії в Україну.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme