Як чернігівський пенсіонер примусив старий Mercedes на дровах їздити

Літній чоловік знайшов старий німецький автомобіль фактично на звалищі

Як чернігівський пенсіонер примусив стар…

Український пенсіонер з села Корюківка, що на Чернігівщині, створив перший в країні Mercedes, який працює на дровах. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "24 канал".

Літній чоловік знайшов старий німецький автомобіль фактично на звалищі. Провів тюнінг Mercedes - і тепер авто працює на дровах. Пенсіонер примудрився встановити на свій новий автомобіль газогенератор, оскільки звичайний бензин йому не по кишені, адже тоді на заправку авто у нього пішла б уся пенсія.

За розрахунками майстра Миколи Наумчика (так звуть народного умільця), 3 кілограми дров еквівалентні 1 літру бензину, а однією повністю заповненою дровами ємності вистачає на 50-60 кілометрів шляху. А щоб проїхати більшу відстань, пенсіонер возить з собою мішок з дровами.

Багажник автомобіля хоча і розділений на дві частини, але всі вони "віддані" під потреби газогенераторної установки. Праворуч розташована посудина, в яку завантажується деревина, там і відбувається процес горіння. Невеликі зміни були внесені в підкапотний простір: радіатор двигуна перемістився трохи ближче до двигуна, щоб помістилася труба подачі газу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme