UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцію Іршавщини "допікають" крадіжки, сімейні бійки та нетверезі водії

До Іршавського відділення поліції з початку року надійшло 1138 звернень громадян

Поліцію Іршавщини "допікають" крадіжки,…

Про це розповів начальник поліції Іршавщини Анатолій Шкирта, пише Depo.Закарпаття.

Найбільше звернень щодо крадіжок і тілесних ушкоджень на побутовому рівні. Часто зловживання спиртними напоями породжує насильство у сім'ї й спричинення тілесних ушкоджень. Ряд крадіжок було розкрито дільничними та працівниками кримінальної поліції у селах Білки, Імстичово, Ільниця та в самій Іршаві.

"Окрему увагу хочу приділити власникам кафе-барів та розважальних закладів, у яких бармени продають дітям алкогольні напої. В цьому році вже притягнуто до адміністративної відповідальності за це 4-х продавців, які будуть змушені сплатити чималі штрафи. Наведу нещодавній приклад. Неповнолітня приїхала в гості до своєї подруги. З цієї нагоди дівчата розпили пляшку спиртного, внаслідок чого одна з дівчаток потрапила до реанімації. На щастя, на даний час стан здоров'я дівчинки задовільний. А батьків обох дівчат було притягнуто до адміністративної відповідальності", - зазначив Шкирта.

За словами начальника, з початку року у районі поліцейські виявили 59 фактів перебування водіїв за кермом автотранспорту у нетверезому стані. Є випадки, коли водіїв вже вдруге притягнуто до відповідальності за це правопорушення.

"Судіть самі, що водій за кермом швидкісної іномарки у нетверезому стані - це потенційний злочинець, від якого є реальна небезпека на дорозі! Цього року нетверезі водії Іршавщини повинні б поповнити державний бюджет на суму більше півмільйона гривень! Відрадно, що завдяки профілактичній роботі на наших дорогах значно зменшилась кількість дорожньо-транспортних пригод", - розповів Шкирта.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme