UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські автомобілі Дубая потрапили в Книгу рекордів Гіннесса

Гіперкари, на яких роз'їжджають охоронці порядку, здатні розганятися до 407 кілометрів на годину

Bugatti Veyron, на яких роз'їжджають правоохоронні органи Дубая, офіційно визнані найшвидшими поліцейськими автомобілями в світі - як повідомляє телеканал CNN, охоронці порядку отримали відповідний сертифікат від представників Книги рекордів Гіннесса, передає Depo.ua.

Гіперкар французької автомобільної компанії може розганятися до 407 кілометрів на годину. Це дозволило дубайської поліції обійти колег з Італії, в автопарку яких є Lamborghini Gallardo LP560-4 з максимальною швидкістю 370 кілометрів на годину.

Охоронці порядку Дубая не використовують ці автомобілі для погоні за злочинцями - Bugatti Veyron курсують навколо туристичних зон, привертаючи увагу туристів.

"Ми не намагаємося просто показати наш автомобіль. Ми намагаємося продемонструвати туристам, наскільки дружня поліція в Дубаї, - пояснив представник правоохоронних органів найбільшого міста ОАЕ майор Султан Аль Маррі.

За його словами, перехожі нерідко звертаються до поліцейських з жартівливій проханням заарештувати їх, щоб отримати можливість покататися на дорогому автомобілі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme