UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Відзасідали: Сесія Закарпатської облради завершила роботу

Сьогодні, 23 березня відбулося друге пленарне засідання шостої сесії облради

 

Відзасідали: Сесія Закарпатської облради…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у прес-службі облради.

Розпочали засідання традиційно зі вшанування хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні, Революції Гідності та загиблих у війні на сході країни.

Очільник облради Михайло Рівіс інформував про нові кадрові призначення, які відбулися у міжпленарний період.

У ході роботи пленарного засідання депутати визначились із датою проведення Днів депутата. Так, перше виїзне засідання заплановано наприкінці березня на базі ОКТМО "Фтизіатрія".

Приділили обласні обранці чимало часу формуванню порядку денного нинішнього засідання. Окремі питання з причини недотримання вимог Закону про "Про доступ до публічної інформації" в частині дати оприлюднення були виключені, декотрі навпаки – включені як невідкладні. І хоч серед таких "на виключення" було й питання "Про стан використання родовищ корисних копалин Закарпатської області", та питання залишилось до розгляду в залі.

Було також включено до порядку денного декілька питань з голосу.

Далі Рівіс оприлюднив депутатські запити щодо ефективного ведення дорожнього господарства, фінансування у поточному бюджетному році низки об'єктів та ін. Після чого обласні обранці, власне, й приступили до розгляду питань порядку денного та ухвалили низку актуальних рішень.

Більшістю голосів прийняли рішення "Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати-Україна" та про звернення до вищих ешелонів влади з актуальних та наболілих питань стосовно життєзабезпечення краю та його жителів.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme