Російські спецслужби готували замахи на сімох українських активістів, - СБУ

Служба безпеки України під час обшуків у помешканнях затриманих членів резидентурної російської мережі, яка діяла в південних регіонах України, виявила список прізвищ семи українських активістів 

Про це на брифінгу повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передає Depo.ua.

"Під час обшуків нами було знайдено список із семи прізвищ проукраїнських активістів, які активно діють саме на території південних областей нашої держави. Їх прізвища ми не будемо оголошувати, оскільки зловмисникам вде вдалося з'ясувати місця проживання цих людей, а також маршрути їх пересування. Тобто вони вивчали спосіб життя цих осіб", - сказав Ткачук.

За його даними, наразі тривають слідчо-оперативні дії. "Ми будемо робити все, щоб ніякої загрози ні для цих людей, ні для інших проукраїнськи налаштованих мешканців України не було ні від цієї групи, ні від інших можливих агентів російських спецслужб", - додав Ткачук.

Нагадаємо, сьогодні в СБУ повідомили, що 19 березня українські спецслужби знешкодили агентурну мережу російських спецслужб, які готували теракти на Півдні України та збирали секретну інформацію.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme