Губернатор Степанов презентував Стратегічний план дій для Одещини

22 березня в Одесі у конференц-залі готелю GAGARINN відбулася презентація Стратегічного плану дій Голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова

Губернатор Степанов презентував Стратегі…

План дій губернатора Одещини має назву "Розумний регіон" та визначає основні пріоритети, цілі, програми та проекти розвитку Одещини, механізми їх реалізації, а також очікувані результати, повідомляє Depo.ua.

"Розумний регіон" - це інноваційний план перетворень, який я і моя команда вже почали реалізовувати. Він враховує конкурентні переваги області і передбачає тісну взаємодію з місцевими органами влади, громадськістю та представниками бізнесу. Звичайно, цей план не є догмою і може доповнюватися новими ідеями та пропозиціями. Ми розраховуємо на максимальне залучення до процесу його реалізації представників усіх зацікавлених груп, які дійсно турбуються про розвиток Одещини. Роботи вистачить усім", - зазначив Степанов, виступаючи під час презентації.

Програма розрахована на 2017-2019 роки і передбачає реалізацію 4 основних регіональних пріоритетів: підвищення якості управління регіональним розвитком, забезпечення конкурентоспроможної регіональної економіки, розвиток громад і людського потенціалу, забезпечення гідної якості життя.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme