UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські Донеччини просять позбавити Парасюка недоторканності (ДОКУМЕНТ)

Більше 500 співробітників поліції Донецької області підписали лист-звернення про зняття недоторканності з народного депутата Володимира Парасюка

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник ГУ Нацполиции в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає Depo.ua.

"Особовий склад поліції звертається до президента України, голови Верховної Ради України та генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності. За свої вчинки треба відповідати", - йдеться в повідомленні.

Аброськін заявив, що співробітники поліції змушені терпіти напади та погрози за своє сумлінне виконання службових обов'язків. "Такі речі не можна залишати без реакції", - наголосив начальник обласного главку.

Світлина від Vyacheslav Abroskin.

Нагадаємо, 14 березня у Слов'янську на блокпосту стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа від "Самопомочі" Володимира Парасюка і прихильників блокади. В результаті конфлікту сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям Парасюка.

За цим фактом слідче управлінням ГУНП у Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

15 березня нардепи трьох фракцій влаштували у Верховній Раді демарш проти дій Парасюка з вимогою надати слово поліцейським, які брали участь у вчорашніх подіях в Слов'янську. Згодом поліцейські розповіли свою версію сутички з Парасюком.

Генпрокурор Юрій Луценко припускає, що події в Слов'янську призведуть до пред'явлення підозри нардепу Володимиру Парасюку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme