"Сбербанк" наново обмежив фіноперації в Україні

З 16 березня російський "Сбербанк" встановив нові тимчасові обмеження щодо банківських операцій і послуг для фізичних осіб в Україні

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт банку.

Причиною обмежень у банку називають "необхідність гарантування стабільної роботи, запобігання порушень операційної діяльності внаслідок протиправних дій третіх осіб".

Нові обмеження вводяться на видачу готівкових коштів у національній та/або іноземній валюті, а також банківських металів, з поточних рахунків фізичних осіб через каси банку в розмірі 30 тис. гривень (або еквівалент у валюті) на добу на одного клієнта.

Вводиться заборона на будь-які безготівкові операції у розмірі 30 тис. грн (або еквівалент у валюті) на добу.

Один клієнт має право на добу по одному картковому рахунку провести будь-які безготівкові операції (в тому числі переклади з карт банку, розрахунки картками банку в торговельно-сервісних мережах, розрахунки картками в мережі Інтернет та ін.) в розмірі 30 тис. гривень або 1000 доларів або 1000 євро.

Також за операціями зняття готівки з карткових рахунків встановлюється обмеження в розмірі 20 тис. гривень або 0 доларів, або 700 євро (в залежності від валюти рахунку) на добу по одному картковому рахунку клієнта.

Нагадаємо, 15 березня українська "дочка" "Сбербанку" Росії ввела обмеження на зняття готівкових коштів в розмірі 30 тис. грн або еквівалент цієї суми в іноземній валюті через каси банку на добу на одного клієнта.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme