Зоопарк подав до суду за використання їх єнота в зйомках еротичної реклами

Керівництво контактного зоопарку "Звірятка не іграшки" подає в суд на студію відеореклами "Арт-Мск" за порушення прав тварин, а саме єнота

Зоопарк подав до суду за використання їх…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Лайф.ру.

В оренду студії звірка надали в серпні минулого року. Як стало відомо пізніше, вихованець став героєм рекламного ролика, в якому він і напівоголена модель граються в ліжку.

Побачивши непристойні фото з участю їх звірка, керівництво зоопарку направило на адресу студії "Арт-Мск" претензію з вимогою видалити фотознімки актриси, яка прикриває оголені груди єнотом, назвати ім'я замовника рекламного відеоролика і відмовитися від ідеї використання єнота в сцені з голою жінкою.

У жовтні 2016- го, не отримавши жодної відповіді від орендувала єнота компанії, контактний зоопарк звернувся в Нікулінський районний суд з вимогою зобов'язати студію відеореклами виконати перераховані вимоги і компенсувати моральну шкоду, заподіяну єноту. Нікулінський районний суд прийняв заяву контактного зоопарку, але дату засідання так і не призначив.

14 березня зоопарк "Звірятка не іграшки" знову подав позов до Нікулінського районного суду з вимогою визнання зйомки єнотів і інших тварин в рекламі, що містить в собі еротичні сцени, порушенням прав тварин.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme