У Львові знову затримали хабарника

Начальника львівського СІЗО затримали на хабарі у понад ₴50 тис.

У вівторок, 14 березня, працівники військової прокуратури Західного регіону затримали на хабарі начальника львівського СІЗО Богдана Гальчишака. Про це повідомив журналіст Руслан Коцаба, пише Depo.Львів з посиланням на Захід.нет.

У прес-службі військової прокуратури підтвердили факт затримання та додали, що йдеться про хабар сумою понад 50 тис. грн. Деталі затримання сьогодні повідомить військовий прокурор Львівського гарнізону на брифінгу.

"Завдяки спільним діям Західного МРУ Міністерства юстиції України, СБУ та Військової прокуратури напередодні було затримано в службовому кабінеті начальника львівської УВП №19 після отримання ним другої частини хабара розміром 27 тисяч гривень. Загальна сума неправомірної вигоди за видачу медичної довідки про неможливість подальшого перебування підозрюваної особи під вартою у слідчому ізоляторі склала 54 тисячі", - прокоментував у "Фейсбуці" заступник міністра юстиції Денис Чернишов.

Він додав, що під час обшуку в кабінеті полковника внутрішньої служби також вилучили понад 6 тис. доларів та 600 євро.

Зараз вирішується питання щодо оголошення про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Додамо, що львівський СІЗО знаходиться на вул. Городоцькій, 20. Це найстаріший СІЗО в Україні. Будинок звели 1614 року як монастир Святої Бригіти. 1786 року монастир переобладнали під в'язницю, яка отримала назву "Бригідки".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme