Доцент Келлі розповів, чи були на ньому штани, та як його прославили власні діти

Сім'я доцента Пусанського національного університету Роберта Келлі прославилася, коли соцмережами розлетівся уривок його інтерв'ю BBC, яке раптово перервали діти, що увірвалися до кімнати

Доцент Келлі розповів, чи були на ньому…

Після того як пристрасті дещо вщухли, ведучий BBC Джеймс Менендес, який брав інтерв'ю у пана Келлі, знову зв'язався з доцентом, повідомляє Depo.ua з посиланням на ВВС Україна.

"Ми переглянули багато разів відео, і наші сім'ї теж, і всі наші знайомі. Зійшлися на думці, що це дуже смішно. Я не хочу, щоб мої діти думали, що їм не можна заходити в мою кімнату. На відео видно, що дочка входить в кімнату, пританцьовуючи, - вона явно відчуває себе дуже комфортно і розкуто. З іншого боку, складно працювати, коли діти шмигають туди-сюди. І це вічна проблема балансу для людей, що іноді працюють з дому." - розповів Роб Келлі.

Жінка, яку глядачі прийняли за няню, виявилася дружиною Келлі. Її звати Чона Кім, дітей - Джеймс (корейський варіант його імені - Юсок), і це Меріон (Єна).

За словами Келлі, після зйомок вони переживали, що BBC більше ніколи не дзвонитиме.

"Серйозно! Це була наша перша думка: ми абсолютно зіпсували відносини з вами!" - каже він.

Дружина вченого записувала ту програму і водночас дивилася її по телевізору в сусідній кімнаті. Серце похололо, коли вона побачила, як до кімнати заходить Меріон.

"Я одразу побігла туди! У той момент в мене навіть не було часу щось подумати, я наче відключилася!Але найсмішніше те, що скайп-інтерв'ю ти бачиш в ефірі з невеликою затримкою. І я не встигла побачити, як зайшов іще й він... Я побачила, як до кімнати заходить Меріон, тільки через 20 секунд після того, як це сталося насправді. Тому і влетіла в кімнату", - розповіла вона.

Крім цього Келлі відповів нарешті на друге питання, яке цікавило багатьох - чи були тоді на ньому штани.

"Ні, на мені були штани! Того вечора у доньки була вечірка в саду на честь дня народження, тож ми були в нормальному, цивільному одязі. І все це не було постановкою. Дехто казав, що це все постановка, що ми спеціально це зробили, щоб привернути увагу. Це не правда", - розповів він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme