UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Постріл собі в ногу": На Росії сполошились через "замурування" "Сбербанку"

У МЗС Росії заявили, що блокування відділень російських банків на Україні відбувається при "потуранні правоохоронних органів"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу МЗС Росії.

"Знайдено чергового "страшного ворога", який, мовляв, є причиною всіх бід в Україні – це банки з російським капіталом, які давно та успішно працюють в країні на благо її ж економіки, фінансової системи, а також в інтересах численних українських вкладників. І знову хулігани, які називають себе активістам, за фактичного потурання правоохоронних органів блокують роботу відділень банків, створюють перешкоди для їхнього нормального функціонування. Більш того, деякі члени нинішнього кабінету міністрів прямо підбурюють радикалів до протиправних дій", – заявили у російському МЗС.

Крім того, у відомстві не розуміють, кому заважають ці "успішні банки". "Чи не буде створення проблем для цих банків "пострілом собі в ногу" з боку нинішньої української влади? І чи здатна або готова вона впоратися з цим черговим кричущим правовим свавіллям?", – обурюються представники російського МЗС.

Нагадаємо, 13 березня у Києві на вулиці Володимирській активісти Національного корпусу "Азов" замурували відділення "Сбербанку Росії".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme