UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Глава фірми по прибиранню собачих екскрементів вдавав із себе Бонда заради сексу

Новоспечений "секретний агент" використовував фальшиві документи не тільки для знайомства з жінками, але і пред'являв їх поліцейським, коли ті зупиняли його машину

Глава фірму з прибирання собачих екскрементів був засуджений за користування підробленими документами. Крістофер Діор видавав себе за секретного агента, бажаючи спокушати жінок, передає Depo.ua з посиланням на видання "Дни.Ру".

Швидше за все, 54-річний ловелас соромився своєї професії і вважав, що жінкам про неї краще не знати. Бажаючи виправити свій "недолік" він купив в Мережі за 100 доларів фальшиве посвідчення секретного агента.

З тих пір чоловік почав "грати роль" Джеймса Бонда: зареєструвався в соцмережах і на сайтах знайомств, вказавши нові дані. Жінки стали більше звертати увагу на Діор. Так зловмисникові вдалося познайомитися з майбутньою дружиною. Шахрай користувався новим "посвідченням" з метою отримати знижку на номер в готелі. Коли правоохоронці зупиняли його машину за порушення, він також пред'являв фальшивий документ.

Його вдалося зловити на гарячому під час чергової зупинки автомобіля поліцейськими і перевірки документів. Діор збрехав, сказавши, що повертається зі з'їзду Республіканської партії і, як зазвичай, показав посвідчення. Але в цей раз його обман розкрився.

Суд у справі про шахрайство визнав Діор винним у використанні "фейкових" документів. Він засуджений до двох років умовного ув'язнення і повинен заплатити штраф на суму 500 доларів.

"Ваша честь, я не погана людина, я дурна людина. Те, що я зробив, було дійсно нерозумно, і я дуже шкодую про це", - повідомив обвинувачений в залі суду.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme