UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловік порізав ножем односельця

Чоловік запідозрив у крадіжці свого мотоцикла односельця, тому напав на сусіда з ножем. Подія сталася в одному з сіл Кривоозерського району Миколаївської області

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Миколаївській області, передає портал Depo.Миколаїв.

Так, вночі 30-річний селянин повідомив в поліцію про зникнення свого мотоцикла. При цьому він запевняв, що викрадачі самі прийшли до нього додому з'ясовувати стосунки. Коли поліція прибула, домовласник вже встиг пирнути ножем свого односельця.

Як з'ясувалося, чоловік, будучи нетверезим, залишив свій мотоцикл біля цвинтаря і пішов додому. Потім він вийшов у двір і, не побачивши транспортного засобу, вирішив, що його вкрали злочинці. У цей час повз хати "потерпілого" проїжджали односельці, яких чоловік зупинив, запідозривши у крадіжці мотоцикла, і почав звинувачувати.

Спочатку люди не надали значення події, але потім вирішили повернутися і розібратися. Зайшовши у двір, четверо хлопців почали конфліктувати з господарем. Той вийшов до них з ножем і вдарив одного з чоловіків в спину.

27-річного пораненого ушпиталили, , а домовласник залишився чекати на правоохоронців. Селянин був упевнений, що у даному випадку є постраждалим, який "героїчно" розправився із викрадачем, а виявилось, що він підозрюється у скоєнні тяжкого злочину, адже мотоцикл цілий та неушкоджений "чекав" на свого власника неподалік від його будинку, саме там, де і залишив його господар.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme