UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ТОП-15 найдивакуватіших шлюбів сучасності

Нетрадиційні шлюби вже не здаються дивними, але інколи – відверто шокують

Як пише Depo.Закарпаття, ХХІ століття "переплюнуло" все, що було до нього і дивує абсолютно незрозумілими одруженнями.

Людина+Людина

1. Одного разу мешканка Тайваню Чен Вей Ін купила весільну сукню, найняла фотографа і ... офіційно стала власною законною дружиною! Однозначно, ця дівчина - дуже цікавий зразок нарцисизму.

2Chen-Wei-Yih-and-self

2. "Добру" традицію одружуватися на собі заклала голландська художниця Дженніфер Хоус. Ще в 2003 році вона зробила собі такий оригінальний подарунок на 30-річний ювілей!

jennifer-hoes-marries-self

Людина+іграшка

3. Ідеальна дружина повинна мовчати, бути вірною і невибагливою. Саме так вирішив для себе хлопець з ніком Дейвкет і одружився на гумовій ляльці з магазину для дорослих! Більш того, трохи пізніше він придбав собі ще й коханку, з якими успішно проживає під одним дахом.

3Davecat-and-doll

4. Японський геймер, відомий в "віртуальному співтоваристві" під ніком Sal9000, настільки захопився популярною грою Love Plus, що в 2009 році вирішив узаконити свої стосунки з одним з її персонажів! Одним з головних достоїнств своєї обраниці японець вважає її портативність! Він пообіцяв залишатися з коханою і в радості, і в горі, і навіть при виході оновленої версії своєї дружини.

4nintendo

Людина+тварина

5. У 2010 році австралієць Джозеф Гізо одружився зі своїм лабрадором! Мотив? 20-річний юнак пояснив, що він - людина порядна, і 5 років, прожитих разом, просто зобов'язують його зробити такий вчинок!

6labrador

6. А ось суданцеві Чарльзу Томбе довелося одружитися примусово. Суворі закони цієї країни забороняють позашлюбні інтимні стосунки. Тому, коли хлопця застали зненацька за "любовними втіхами" з сусідською козою, йому довелося не тільки узаконити їхні стосунки, але і виплатити господарям "нареченої" компенсацію в $ 75!

7koza2

7. В Індії було зафіксовано відразу кілька шлюбів чоловіків і жінок з кобрами! Відомо, що ця тварина вважається тут священною, і шлюб з нею нібито приносить щастя... Правда, для того, щоб щастя не перелилося через край, під час обряду одруження рептилію, про всяк випадок, замінюють бронзовою копією!

8cobra-groom

8. Британська мільйонерка Шарон Тендлер в 2005 році офіційно вийшла заміж за дельфіна Сінді. Вона познайомилася з ним на одному з ізраїльських курортів ще в 1990. З тих пір щороку пара зустрічалася під час відпустки Шарон, поки та, нарешті, не наважилася на цей сміливий крок!

9dolphin

9. Німець Уве Мітцшерліх організував справжню шлюбну церемонію, дізнавшись, що його нареченій залишилося жити всього кілька місяців. 39-річний чоловік зв'язав себе шлюбними узами з власною кішкою.

Людина+пам'ятки архітектури

10. Мешканка Швеції Ейя-Ріїта Берлінер-Мауер з юності була закохана в Берлінську стіну. У 1979 році дівчина офіційно оформила свою вельми неординарну прихильність до цієї споруди. Більш того, після того, як в 1989 році стіна була зруйнована, шведці якимось чином вдалося перевезти "шматочок свого чоловіка" до себе на батьківщину. Проте, на початку 21 століття в пресі з'явилися чутки, що порочать вірність дівчини. Злі язики подейкують, що поки коханий Ейї-Ріїт міцно укорінився в її затишному дворику, вітряна дама стала проявляти інтерес до інших архітектурних споруд. Вона вже неодноразово була помічена в компанії мостів, огорож, залізничних шляхів і воріт!

13berlinskaya stena

14berlinskaya stena2

11. Емі Вулф Вебер (відразу уточню, що перед нами дівчина) з дитинства була закохана в 25-метрову карусель з Нобелівського парку розваг. Вона сама заявила, що відчуває особливі почуття до цього атракціону з 13 років. Дівчина навіть не уявляє собі, з ким (або з чим) іншим вона б могла отримати подібну всебічну задоволеність. На щастя інших відвідувачів парку, Емі не ревнує до свого "судженого", так як повністю впевнена в його вірності.

17Wolfe-and-Coaster

Людина+предмети

12. Наступна пара не зовсім пов'язана з архітектурою. Однак в міцності шлюбних уз тут теж можна не сумніватися. Дізнавшись, що її наречений з незалежних від нього причин запізнюється на весілля, дівчина на ім'я Сальвіта вирішила не переривати стандартної процедури. Вона наклеїла фото нареченого на звичайний глиняний горщик, і фактично вийшла заміж саме за цей предмет гончарного ремесла!

16Indian-clay-pot

13. 28-річний японець Лі Джин-Гю в 2008 році не встояв перед спокусою і одружився на власній подушці! Для проведення церемонії був найнятий священик і куплено плаття нареченої. Подушки-дакімамура (подушки для обіймання) стали справжнім фетишем для багатьох японських чоловіків. Ця постіль із зображенням популярних героїнь аніме можуть надати серйозну конкуренцію місцевим жінкам.

18man-and-pillow

104827

14. 43-річна німкеня, зневірена після кількох невдалих шлюбів, вийшла заміж за музичний центр! Жінка стверджує, що чоловік регулярно виконує свої прямі обов'язки двічі в тиждень. При цьому він приносить ще й естетичну насолоду, задовольняючи музичні потреби подружжя!

19muztcentr

Людина+їжа

15. Влітку 2015 року американського письменника Девіда Сікорські дістали підколки друзів з приводу відсутності серйозних відносин в його 28 років. Він вирішив помститися своїм "доброзичливцям", і офіційно одружився на бутерброді! Точніше кажучи, законною дружиною Девіда став мексиканський буріто, який він придбав в одному з місцевих фастфудів.

11buter

12buter1

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme