На Луганщині бойовики били з "Градів" і артилерії

На Луганщині бойовики провели два масованих артилерійсько-мінометних обстріли по н.п. Кримське Новоайдарського району та застосували реактивні артилерійські установки "Град"

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає Depo.ua.

Зза минулу добу на Луганському напрямку противник здійснив 16 обстрілів, чверть з них з важкого озброєння.

"Головною "гарячою точкою" напрямку залишається село Кримське... З 2:00 до світанку бойовики провели там два масованих артилерійсько-мінометних обстріли, кожен з яких – тривалістю 2 години", - повідомив він.

За даними штабу, на позиції сил АТО у Кримському бойовики випустили 120 реактивних снарядів, 70 снарядів до гармат 152-го калібру, а також понад 120 мін.

"Встановлено, що важкі гармати та ракетні системи залпового вогню, використані під час актів агресії, ворог тримає поблизу окупованого с. Сентянівка (колишня назва – Фрунзе)", - додав Лисенко.

Окрім того бойовики ОРЛО дістали з артилерії тиловий район.

"У с. Смолянинове, що за майже 20 кілометрів від лінії зіткнення, прилетіло 15 снарядів, випущених бойовиками", - повідомив Лисенко.

На Донецькому напрямку сталося 35 ворожих обстрілів, зокрема 13 – з важкого озброєння, у напрямку Маріуполя - 56 обстрілів, 21 з них – з важкого озброєння.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme