"Права рука" Грицака просить НАБУ перевірити його статки (ДОКУМЕНТ)

Перший заступник голови СБУ Павло Демчина подав заяву до НАБУ з проханням зареєструвати кримінальне провадження, в якому перевірити матеріали щодо нього, які з'явились у ЗМІ

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця СБУ Олена Гітлянська, повідомляє Depo.ua.

"Журналісти виявили величезну зацікавленість до декларації про доходи першого заступника Голови СБУ Павла Демчини. Повірте, що він сам не менш зацікавлений у ретельній перевірці інформації про себе, поширеній у ЗМІ. Павло Демчина написав відповідну заяву до НАБУ з проханням зареєструвати стосовно нього кримінальне провадження, у рамках якого перевірити опубліковані у ЗМІ матеріали. Заступник Голови СБУ впевнений, що поширена про нього інформація є неправдивою", - написала вона.

Представник відомства також додала, що Демчина особисто передав заяву до НАБУ.

"Заява була передана в НАБУ особисто та зареєстрована", - резюмувала вона.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що перший заступник голови СБУ Павло Демчина офіційно мешкає у відомчому гуртожитку СБУ, не маючи власного житла, машини або заощаджень, але його дружина навпаки живе в елітному передмісті Києва та пересувається містом на розкішному авто.

Також, колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак заявив, що за вказівкою Демчини у відомстві "зачистили" усіх, хто займався "діамантовими прокурорами" Шапакіним та Корнійцем.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme