Стало відомо, коли Nokia повернеться в Україну

Смартфони і телефони під брендом Nokia з'являться в Україні в першій половині 2017 року

Про це повідомив Томіслав Химбеле з HMD Global, передає Depo.ua з посиланням на ITC.ua.

При цьому точні терміни появи трьох смартфонів і одного кнопкового телефону від відродженого бренду поки не названі.

"Детальний графік надходження смартфонів Nokia в продаж поки не визначений, але ми розраховуємо зробити це в другому кварталі цього року. Це будуть всі моделі, які ми представили на MWC 2017: Nokia 3310, Nokia, 3, 5, 6", - підкреслив Томіслав Химбеле.

За словами Химбеле, першими на ринок вийшли моделі, які відносяться не до топового сегмента, а до нижнього і середнього. Причому, вони орієнтовані не тільки на користувачів, у яких раніше були гаджети Nokia.

Також представник HMD Global підкреслив, що сервісне обслуговування смартфонів Nokia в Україні буде обов'язково, однак не зміг назвати компанію, яка займеться ремонтом новинок.

"Україною займається офіс HMD Global, що відповідає за Центральну і Східну Європу. При цьому у нас є представники з продажів та маркетингу в Україні, які відповідають за виведення пристроїв на ринок і їх просування. Нашим ексклюзивним дистриб'ютором в Україні є компанія ТССМ", - розповів Томіслав Химбеле.

"Ми сподіваємося, що Nokia буде добре прийнята українськими покупцями. Ми ставимося до ринку України з особливим інтересом, так як у нього є запас зростання, на відміну, наприклад, від більш насичених ринків Західної і навіть Східної Європи. В Україні ми бачимо величезний потенціал", - резюмував представник HMD Global,

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme