UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді демонтують понад сотню рекламних носіїв

Якщо рекламні конструкції не приберуть – демонтаж необхідно провести силами комунальних служб міста за рахунок власників об'єктів

В Ужгороді демонтують понад сотню реклам…

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, пише Depo.Закарпаття.

Рішення про демонтаж понад сотні об'єктів зовнішньої реклами в Ужгороді прийняли на засіданні виконкому міськради у вівторок, 7 березня.

Ідеться про незаконні рекламні конструкції – щити, розтяжки, брандмауери, штендери, сітілайти тощо, розміщені з порушенням вимог Порядку розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді та без дозвільних документів.

На засіданні зазначалося: щодо всіх об'єктів проведено фотофіксацію.

За цим рішенням відділ муніципальної інспекції з благоустрою спільно з департаментом міського господарства має повідомити власників самовільно встановлених об'єктів зовнішньої реклами про необхідність проведення демонтажу власними силами у десятиденний термін із дня прийняття рішення. Якщо рекламні конструкції не приберуть – демонтаж необхідно провести силами комунальних служб міста за рахунок власників об'єктів.

Рішення про надання окремих дозволів на розміщення рекламних конструкцій на прохання міського голови Ужгорода Богдана Андріїва зняли на додаткове вивчення.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme