Найважча жінка у світі схудла на 100 кг за три тижні

Єгиптянка Еман Ахмед Аб Ель Аті, яку вважали найважчою в світі жінкою, за три тижні в індійській лікарні схудла на 100 кілограмів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Hindustan Times.

Жінка скинула вагу за рахунок рідкої дієти, багатої білками і харчовими волокнами, на яку її посадили для підготовки до баріатричної операції. Лікарі планують прооперувати 36-річну жительку Єгипту після отримання результатів генетичного аналізу.

Очікується, що завдяки операції, дієті і фізіотерапії Еман Ахмед за шість місяців схудне на 200 кілограмів. До кінця лікування вона повинна заново навчитися сидіти і самостійно приймати їжу.

У грудні 2016- го повідомлялося, що міністр закордонних справ Індії Сушма Сварадж допомогла Еман отримати візу. Єгиптянка багато років не вставала з ліжка і не могла відвідати посольство для перевірки особистості. У лютому жінку доставили до Індії для лікування.

Через дисфункції залоз її організм накопичує занадто багато рідини. Крім того, вона страждає елефантіазом, викликаним паразитичними нематодами. Вага Еман Ахмед досягла 500 кілограмів, коли їй було 11 років. Вона втратила здатність пересуватися і з тих пір не покидала свого будинку в Олександрії.

Нагадаємо, як жінка з вагою у 308 кг стала іконою моди.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme