UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Херсонщині судитимуть поліцейського, що за гроші "закрив очі" на сімейного дебошира

Поліцейський-хабарник, що покривав знущання чоловіка над дружиною, опинився на лаві підсудних

На Херсонщині судитимуть поліцейського,…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі прокуратури Південного регіону.

Військова прокуратура завершила досудове розслідування та скеровала до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Чаплинського відділення поліції Генічеського відділу поліції ГУ Національної поліції в Херсонській області.

Лейтенант поліції обвинувачується в тому, що за не притягнення громадянина до відповідальності за наслідками розгляду звернення його дружини про застосування насильства, одержав неправомірну вигоду в сумі 4000 грн.

Судитимуть поліцейського за ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, хабарника у погонах, що покривав знущання чоловіка над дружиною, затримали 11 січня під час отримання хабара.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme