UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Канада продовжить місію військових інструкторів в Україні

Міністри національної оборони Канади Хардж Саджан і закордонних справ Христя Фріланд вирішили продовжити навчальну місію Збройних сил Канади в Україні ще на два роки, до кінця березня 2019 року

Про це повідомив уряд Канади, передає Depo.ua з посиланням на "Радіо Свобода".

У повідомленні нагадується, що завдяки цій програмі "Операція UNIFIER", Збройні сили Канади забезпечують військове навчання і допомогу в розвитку можливостей особового складу ЗСУ на підтримку зусиль України в збереженні її суверенітету, безпеки і стабільності.

Відзначається, що військові Канади продовжать розширювати можливості ЗСУ в низці галузей, серед яких: навчання діям у малих групах, розмінування вибухових пристроїв, діяльність військової поліції, медичне навчання і модернізація системи тилового забезпечення.

Крім того, як йдеться в заяві, Збройні сили Канади також нададуть підтримку в здійсненні стратегічної інституційної реформи оборонних інститутів України.

"Операція UNIFIER є частиною ширших зусиль уряду Канади, спрямованих на підтримку демократії, прав людини і верховенства права в Україні шляхом надання фінансової, гуманітарної і нелетальної військової допомоги", - заявили в уряді Канади.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme