В Панкратова-Чорного "бомбануло": За Донецьк воювали діти, а люди в Києві - залякані

Російський актор Олександр Панкратов-Чорний відвідав Київ, потім завітав до "Новоросії", а після повернення на Росію фонтанує страшними подробицями

 

Другорядний російський актор розповів, як "голова адміністрації Олександр Володимирович" возив його Донецьком, передає Depo.ua із посиланням на сепаратистське ЗМІ.

"Я приїхав сюди з Донецька, Олександр Володимирович мене провіз і показав, де були бої. Те, що Донецьк, Луганськ пережили - це велика трагедія. Гинуть мирні люди, діти, матері. Але люди гинуть за своє,за свою гідність і честь. Мені в Донецьку розповіли, що навіть діти брали участь в бойових діях, одна жінка стала командиром батальону і захищала Донецьк", - розповів він. Разом із тим, забувши розповісти, хто саме обстрілює ці міста.

В Києві Панкратову-Чорному також було дуже страшно. За його словами, його однокурсники-актори, які живуть тут, приходили до нього на зустріч вночі, щоб ніхто їх не побачив.

"Я кажу, а чого ви вночі приходити. Вони кажуть – боїмося, що побачать, що ми із тобою спілкуємося. Тобто, залякані люди", - зробив висновок він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme