UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві 60-річна жінка викрала речі з камери схову супермаркету

Жінка забрала сумку з побутовою хімією та відправилася у село, де її і "зняли" з маршрутки

У Миколаєві 60-річна жінка викрала речі…

Патрульні затримали підозрювану у вчиненні крадіжки з супермаркету. Жінка поцупила речі з камери схову. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Близько 15 години патрульні отримали повідомлення про крадіжку в супермаркеті, розташованому на проспекті Центральному. На місці події їх чекали 17 та 18-річні дівчини. Вони розповіли, що з камери для зберігання речей викрали їхню сумку з побутовою хімією. Переглянувши відео з камер спостереження інспектори побачили, як невідома жінка викрадає речі заявниць. При цьому вони впізнали зловмисницю і назвали село, в якому вона мешкає.

Запросивши дівчат до службового автомобілю, охоронці порядку направились у село. Невдовзі, вже за межами Миколаєва, вони побачили маршрутку та наказали водієві зупинитись. В салоні перебувала жінка, схожа на зловмисницю. Коли вона вийшла, заявниця впізнала її. Підозрювана зізналась у вчиненні крадіжки і розповіла, що викрадені речі вона переклала в свою сумку і готова повернути. І заявницю і 60-річну підозрювану патрульні доставили до відділу поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme