На Росії полонили кенгуру Віталіка

Мавпи і кенгуру, яких намагалися вивезти в Україну без супровідних документів, вилучені та поміщені в зоопарк Ростова-на-Дону

На Росії полонили кенгуру Віталіка…

Про це повідомили в прес-службі установи, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

Йдеться про шість мавп і двох кенгуру. Стан їх здоров'я невідомий, тому фахівці взяли аналізи і відправили тварин на обстеження.

"Вони утримувалися в жахливих умовах, в дуже маленьких клітках, це великий стрес для тварини. Зараз роблять все можливе, щоб привести їх до тями", - розповіла співрозмовниця агентства.

Всім звірам приблизно по півтора-два роки. Один з кенгуру - альбінос, в зоопарку раніше таких не було. На сторінці зоопарку в Facebook повідомляється, що рідкісного звіра назвали Віталіком.

У прикордонуправлінні ФСБ по Ростовській області журналістам повідомили, що тварин, загальна вартість яких перевищує мільйон рублів, троє росіян намагалися вивезти в обхід пропускного пункту. Відносно контрабандистів порушено адміністративні справи за статтею "Ведення на державному кордоні Росії або поблизу неї господарської, промисловій чи іншої діяльності без повідомлення прикордонних органів".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme