UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Херсонщині шестирічна дівчинка, що загубилася, переночувала просто неба на землі

Пошуки малючки тривали в селі Бериславского райогну Херсонської області цілу ніч, знайшли дитину на ранок

На Херсонщині шестирічна дівчинка, що за…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у ГУНП в Херсонській області, дитина загубилася увечері. Про це поліції повідомила її мама. На жаль, жінка знаходилася у такому стані алкогольного сп'яніння, що не змогла навіть розповісти, у що була одягнена дівчинка і де вона найчастіше гуляла.

Поліцейські разом із мешканцями села цілу ніч прочували територію. Знайшли малючку на світанку. Вона спала на землі, накрившись курткою. У стані переохолодження дитину доставили до лікарні.

Тепер поліція зайнялася її мамою, адже в будинку, де мешкає родина, а крім доньки, жінка виховує 10-річного сина, холодно, брудно, немає продуктів харчування.

Тож про всяк випадок було прийняте рішення забрати 10-річного хлопчика до лікарні, де наразі він проходить обстеження. У відношенні жінки складено адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Нині вирішують питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme