Для Порошенка у Дніпрі "вигадали" спеціальну піцу

У Дніпрі президенту України Петру Порошенку "вигадали" пісну піцу в піцерії Veterano

Про це в інтерв'ю Онлайн.ua повідомив радник президента Юрій Бірюков, передає Depo.ua

"Піцу ми їли в Дніпрі абсолютно щиро. Єдине, що трішки зробило ващим весь цей процес - він же у нас віруючий, і той, хто постить, а понеділок був першим днем ​​посту. Причому це найсуворіший день посту. І там, звичайно, хлопці трошки помучилися, тому що потрібно було винайти піцу без сиру, м'яса і всього іншого. А це не піца, за великим рахунком! Це - шматок тіста з овочами", – розповів Бірюков.

Водночас він додав, що було дуже смачно.

"Для нього це - нормально. Він абсолютно спокійно поспілкувався з Андрієм, власником піцерії в Дніпрі. Ми обговорювали моменти, які я давно хотів підняти, тому що нам потрібна на рівні держави якась програма стимулювання АТОшніков входити в бізнес. Це не те ж саме, що просто приватний бізнес. АТОшники - це специфічні люди, які пройшли певні етапи в житті. Тобто, їм потрібно допомагати і в питаннях психологічної реабілітації, зокрема. І ми цю тему підняли. Ми її нормально обговорили. Ми проговорили, що будемо робити далі", - згадує Бірюков.

Він додав, що президент заплатив за свою піцу.

Нагадаємо, що президент ПЕтро Порошенко побував у Veterano Pizza під час візиту до Дніпра 27 лютого, де активно фотографувався.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme