UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві молодики розкрадали кладовище, щоб "заробити" на розваги

17 та 18-річний хлопці вдень демонтували огорожі, столи та лави, а вночі здавали крадене "на метал"

У Миколаєві молодики розкрадали кладовищ…

Дільничні офіцери поліції впіймали вандалів, які скоїли ряд крадіжок з кладовища у Великій Коренисі. Двоє молодиків протягом декількох днів розбирали місця поховань, вишукуючи речі, які можна реалізувати. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Так, протягом тижня до Заводського відділу поліції надійшла низка заяв від мешканців с. Велика Корениха про крадіжки з території місцевого кладовища секцій металевих огорож, лав та поминальних столів.

Зазначені факти було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 Кримінального кодексу України "Наруга над могилою", санкція якої передбачає від трьох до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Дільничні офіцери поліції спільно з представником громадського формування "Народна дружина" з охорони громадського порядку с. Велика Корениха, встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні зазначених злочинів.

Ними виявились двоє мешканців селища, 17 і 18 років, яких разом з батьками запросили до Заводського відділу поліції. Під час слідчих дій молодики зізналися у скоєному та розповіли, як саме вчиняли крадіжки. З їхніх слів, вдень вони приходили на кладовище, демонтували огорожі, столи та лави. Те, що їм під силу було зняти, вони складали неподалік від понівечених могил, а ввечері приходили на місце злочину й відносили крадене до пунктів прийому металобрухту. Отримані гроші молодики витрачали на розваги.

Також крадії показали схованку, де була "партія" краденого, яку вони планували реалізувати. Розслідуються матеріали кримінального провадження, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно зловмисників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme