UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики гатять з танків та мінометів, за добу поранені двоє бійців АТО

Протягом минулої доби бойовики 115 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, двоє захисників України дістали поранення

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Facebook-сторінку штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар'їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю бойовики застосували – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. Крім того, по Водяному та Новотроїцькому стріляв снайпер.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії, а також танку бандити вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку танк стріляв по Авдіївці. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї били по Авдіївці, шахті Бутівці, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Нагадаємо, що вчора ввечері внаслідок обстрілу бойовиками КПВВ "Мар'їнка" поранено прикордонника.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme