UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житель Снігурівки заявив, що назбирав кілограм "нарковрожаю" за містом

Правоохоронці знайшли канабіс вдома у 42-річного чоловіка

Житель Снігурівки заявив, що назбирав кі…

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронцям стало відомо, що 42-річний житель Снігурівка зберігає у себе вдома наркотичні засоби. В нього вилучили близько кілограма канабісу. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

З дозволу суду працівники поліції провели на території домоволодіння чоловіка обшук, під час якого знайшли у будинку суху речовину зеленого кольору в подрібненому стані, ззовні схожу на наркотичну. Вилучене правоохоронці направили на дослідження, за результатами якого виявилось, що зловмисник зберігав 790 г особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

З пояснень домовласника, "нарковрожай" він зібрав за межами міста та приніс додому, щоб потім обробити належним чином для власного вживання. Слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2 ст.309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту", що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme