Насірову зробили операцію на серці, він непритомний, - адвокат

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, якому вчора детективи НАБУ вручили підозру в рамках кримінального провадження і який перебуває у кардіологічному відділенні лікарні "Феофанія", наразі перебуває "у медикаментозному сні" після операції

Про це повідомили його адвокати, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Радіо свобода".

"Насірову з 8 до 10 ранку робили операцію на серці. Зараз він перебуває у медикаментозному сні", – розповів адвокат Андрій Кузьменко.

"Він (Роман Насіров – ред.) перебуває у палаті інтенсивної терапії. До нього обмежений доступ. Звичайно, ніхто не хоче чинити перешкоди слідству. Але стан здоров'я мого підзахисного вказує на те, що йому необхідно перебувати в лікарні, оскільки з ним проводяться медичні процедури", – заявив адвокат Насірова Андрій Мірошник.

"Стан здоров'я його зараз свідчить про погане самопочуття –це єдине, що я можу сказати. Він зараз не при тямі", – додав він.

Медичні працівники лікарні "Феофанія" відмовляються спілкуватися з журналістами та не коментують стан та діагноз Насірова.

Відділення перебуває під охороною працівників спецназу НАБУ, які охороняють корпус та палату з вечора 2 березня.

Нагадаємо, що 2 березня 2017 року детективи НАБУ вручили голові ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки".

У НАБУ заявляли, що Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку у рамках розслідування газової справи". За даними нардепа Андрія Журжія, у голови ДФС стався інфаркт.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

САП наголошує, що дії Насірова завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень та вимагає взяти його під варту та звільнити з ДФС.

Пізніше було опубліковане відео того, як детективи НАБУ проривалися у лікарню на зачитували підозру Насірову.

Читайте також: Затримання і справа Насірова (ХРОНІКА)

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme