Головний популіст дня: гендиректор палацу "Україна", який "впарює" українцям кримняшку Орбакайте

Номінується гендиректор Національного Палацу мистецтв "Україна" Роман Недзельський та організатори концерту Христини Орбакайте, які думають, що за півроку українці забудуть про гастролі співачки в окупованому Криму

Головний популіст дня: гендиректор палац…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Перебуваючи в умовах зовнішньої воєнної агресії та беручи до уваги загальне суспільне збурення громадськості, яке виникає через можливе проведення концертів артистів, творча діяльність яких пов'язана із країною-агресором – Російською Федерацією, адміністрація Національного палацу мистецтв "Україна" повідомляє, що організатори запланованого на 6 березня 2017 року концерту Христини Орбакайте наразі переносять дату цього заходу на 26 вересня 2017 року", йдеться у повідомленні на сайті Палацу "Україна".

Скасування концерту Орбакайте відбулося за чотири дні до його проведення, хоча це можна було зробити набагато раніше. Очевидно, маємо спробу стравити тих, хто вимагав відмінити гастролі, з любителями пісень доньки Пугачової. Простіше кажучи, винними будуть не організатори, для яких гроші не пахнуть, а патріоти.

Добре, що в Палаці "Україна" нарешті помітили зовнішню воєнну агресію проти нашої держави. Але незрозуміло, що має змінитися стосовно особи Орбакайте до 26 вересня? Чому б панові Недзельському у повідомленні про скасування концерту не написати чітко і зрозуміло для всіх: виступів Орбакайте у нашому концертному залі ніколи не буде, бо вона співала для окупантів в Криму!

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme