UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Мінінфраструктури заговорили про новий міст в Миколаєві

Цього року мають запустити програму відбудови мостів, а також спорудження нових

Цього року заплановано відновлення понад 2 тис кілометрів доріг та 80 мостів, а також будівництво нових. У планах - міст у Миколаєві. Про це йдеться на сайті Мінінфраструктури, повідомляє Depo.Миколаїв.

На спільному брифінгу з в.о. голови "Укравтодору" Славоміром Новаком міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ваговий контроль на автошляхах буде посилено цьогоріч: "Тут надважлива співпраця з місцевими органами влади. Як стосовно вагового контролю, так і стосовно відновлення українських автошляхів. Ми маємо розуміти, що ця синергія може дати нову якість для українських доріг".

Крім того, Омелян розповів про будівництво мостів: "В цьому році ми зможемо відремонтувати 80 мостів, таким чином ми запускаємо програму відбудови українських мостів, а також переходимо до спорудження нових. В першу чергу, це стосується моста у місті Миколаїв", - сказав міністр.

Нагадаємо, що мер Олександр Сєнкевич запропонував японцям побудувати у Миколаєві міст із залізничним полотном. Мер вважає, що за допопогою об'їзного моста можна буде задіяти обидві Коренихи, Варварівку та розвинути Очаків. Наразі замовили експертизу Варварівського моста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme