Переполох на Росії: Військові частини в Чечні і Криму підняли по тривозі

Росія підняла по тривозі ряд з'єднань і військових частин, які дислокуються в Карачаєво-Черкесії, Чеченській республіці Дагестан і окупованому Криму

Про це повідомляє штаб Південного військового округу, частини підняли з метою раптової перевірки бойової готовності, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"Підняті по тривозі з'єднання і військові частини здійснять марші на зазначені полігони для виконання навчально-бойових завдань. На маршрутах пройде відпрацювання ввідних по відбиттю нападу умовного противника і орієнтування в незнайомих районах. На полігонах військовослужбовці виконають завдання з відпрацювання тактичних дій і проведуть навчальні стрільби", - йдеться у повідомленні.

До вирішення завдань в рамках раптової перевірки залучено близько трьох тисяч військовослужбовців, більше тисячі одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, зокрема танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3 і бронетранспортери БТР-82А.

Зазначається, що "раптовість контролю стану бойової готовності є важливою формою вивчення реального стану справ у військах".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme