UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Херсонщині озброєні нальотчики в масках зв'язали старого і пограбували його будинок

Бандити забрали з будинку в одному з сіл Олешківського району Херсонської області гроші, ювелірні вироби, годинник та навіть постільну білизну

Як повідомили порталу Depo.Запороіжжя у ГУНП в Херсонській області, напад стався вночі, в будинок, де в той час знаходився 72-річний пенсіонер, залізли двоє грабіжників в масках. Старому вони погрожували пістолетом, але він все одно спробував чинити опір. Тоді літнього чоловіка бандити зв'язали скотчем, після чого обшукали кімнати і забрали цінні речі та гроші - 10 тис. доларів США, які вся родина збирала на купівлю квартири для онуки пенсіонера.

Для пошуків злочинців поліція відпрацювали всі дружні і родинні зв'язки пенсіонера та вийшла на слід бандитів. Ними виявилися двоє мешканців Херсону - раніше судимий 45-річний чоловік і його 36-річний товариш. З'ясувалося, що один із підозрюваних знав сина пограбованого пенсіонера і дуже цікавився статками родини.

Нині бандити затримані, під час обшуків правоохоронці знайшли і вилучили у них частину викрадених речей пенсіонера. Щодо грошей, то їх, за словами зловмисників, вони розподілили між собою та витратили на власні потреби: придбали нові мобільні телефони для себе та своїх співмешканок, купили одяг та меблі.

Бандитам інкримінується ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". Санкція передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme