UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві чоловік погрожував ножем працівникам магазину через перекритий прохід

Чоловік, якому постійно ускладнюють прохід до будинку, неадекватно себе поводив, тому на нього довелося надягти кайданки

У Миколаєві чоловік погрожував ножем пра…

Вчора, 28 лютого, близько 13 години, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Генерала Карпенка невідомий чоловік погрожує людям ножем. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Оперативно прибувши на місце події, охоронці порядку одразу побачили агресивно налаштованого чоловіка з предметом, схожим на ніж в руках. Спочатку, побачивши правоохоронців, він послухав їх та кинув ніж на землю. Але згодом почав поводити себе неадекватно, висловлюватись нецензурною лайкою та намагався вчинити бійку. Тож патрульним довелось застосувати до 55-річного чоловіка фізичну силу та надягти на нього кайданки.

Як було встановлено згодом, близько 15 хвилин тому в нього виник конфлікт з працівниками магазину, які своєю автівкою постійно ускладнюють йому прохід до домоволодіння. Після цього він пішов додому і, взявши ніж, повернувся та став погрожувати їм фізичною розправою.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme