UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нудно було: У Миколаєві дама "замінувала" спецлінію поліції

П'яна жінка декілька разів телефонувала до служби екстренного вилику, а потім виправдовувалася, що їй соромно

Нудно було: У Миколаєві дама "замінувала…

У Миколаєві нетвереза місцева мешканка, яка "заклала" вибухівку в поліції, нестиме кримінальну відповідальність за неправдиве повідомлення. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Днями на спецлінію "102" зателефонувала жінка, яка, не побажавши представитись, повідомила, що у черговій частині поліції є бомба, яка має спрацювати за п'ять хвилин. Під час спілкування з оператором незнайомка зазначила, що це станеться тому, що її нібито образили, після чого жінка поклала слухавку.

Спеціалісти вибухово-технічної служби Нацполіції, кінологи та працівники слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції, обстеживши будівлю, де розташована служба спеціальної лінії "102" та прилеглу територію, вибухових пристроїв не виявили.

Правоохоронці встановили особу жінки, яка телефонувала. Вже у відділі поліції нетвереза 47-річна мешканка Корабельного району зізналась, що їй дуже соромно за свій вчинок. До речі, тієї ж ночі "жартівниця", яка, за висновками медичного освідування, була у стані алкогольного сп'яніння, телефонувала до служби екстреного виклику кілька разів з різними заявами, пояснивши, що просто дуже нудьгувала.

Зловмисниця запевнила, що бажає скоріше забути про те, що накоїла, заплативши штраф, але жінка можливо була необізнана, що за такі "жарти" законодавством передбачено досить суворе покарання - від двох до шести років ув'язнення.

Центральний відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності", вирішується питання щодо оголошення про підозру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme