Головний популіст дня: начальник столичного метро, який знайшов "руку Кремля" на турнікетах підземки

Номінується начальник "Київського метрополітену" Віктор Брагінський, на підприємстві якого попереджають: "рука Кремля" здатна пробратися навіть в турнікети підземки

Головний популіст дня: начальник столичн…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Кияни обурилися, помітивши, як електронне табло турнікетів повідомляло, що сьогодні не 1 березня, а 1 марта.

"Рука Кремля дістала до наших турнікетів. І замість милозвучного "1 березня" сьогодні ми всі побачили "1 марта". Звісно можна було подумати, що то рекламна акція співачки Марти чи вшанування Марти Чорної з УПА, але ні, то таки #зрада. Ми вже виправляємо проблему і це може зайняти кілька днів. Але будьте певні, винуватці зубритимуть Кобзаря і читатимуть всі твори Загребельного вголос", пояснили на Фейсбук-сторінці "Київського метрополітену".

Популізм буває й креативним. Доведено метрополітенівцями. Автору ідеї – залік. І премія. Враховуючи ж комунальні проблеми столиці, жарт про зраду від підприємства пана Брагінського може стати в пригоді міському голові Віталію Кличку.

Чому завалився міст на Шулявці? "Рука Кремля" моста гойдала. Куди подівся асфальт зі столичних вулиць? "Рука Кремля" його підло здерла. Чому прориви в каналізації? "Рука Кремля" дірок у трубах наробила. А, уявіть, якими начитаними будуть автошляховики, сантехніки, двірники, якщо за кожен прокол мер зобов'язуватиме їх читати книжки!

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme