UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївський Центр соціальної реабілітації "Цвєтік-Семіцвєтик" отримав сучасний ремонт

Приміщення центру переобладнали під потреби дітей, які там навчаються, а також придбали новий автобус

Миколаївський Центр соціальної реабіліта…

У Миколаєві капітально відремонтували міський Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Цвєтік- Семіцвєтик". І тепер він відповідає усім стандартам і вимогам, які пред'являються до подібних установ. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

У вівторок, 28 лютого, відбулося відкриття оновленого Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. У заході взяв участь міський голова Олександр Сєнкевич. В центрі "Цвєтік-Семіцвєтік" здійснили комплексний ремонт - там привели до ладу покрівлю, усі приміщення, повністю пристосувавши їх для хлопців і дівчат з особливими потребами, придбали нові меблі, встановили спеціальний підйомник для візочників. Також за рахунок коштів міського бюджету для обслуговування дітей-інвалідів було придбано мікроавтобус.

Як підкреслив директор департаменту праці та соціального захисту населення Сергій Бондаренко, на капітальний ремонт центру "Цвєтік-Семіцвєтік" було виділено понад 4 мільйони гривень, ще майже у 2 мільйони гривень обійшлося придбання нового мікроавтобуса. За його словами, був придбаний ще один мікроавтобус, він буде обладнаний підйомником для візочників. На даний момент соціальні служби Миколаєва мають у своєму розпорядженні два подібні мікроавтобуси.

Крім того, як розповів Сергій Бондаренко, у недалекому майбутньому для зручності хлопців і дівчат з особливими потребами, які проживають у Корабельному районі, відкриють філіал Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Цвєтік-Семіцвєтік". Наразі у "Цвєтіку-Семіцвєтіку" проходять реабілітацію 77 дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme