UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Колектив українського театру: Кравченко керував голосуванням тих, хто утримався

У театрі впевнені, що у Миколаївській облраді здоровий глузд візьме гору і їхнього керівника призначать на посаду

Колектив українського театру: Кравченко…

Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії звернувся до голів Миколаївської ОДА Олексія Савченка та облради Вікторії Москаленко з приводу того, що на останній сесії депутати так і не призначили на посаду директора обраного на конкурсі Миколу Берсона. Відповідний лист надіслав Depo.Миколаїв колектив театру.

Зазначається, що Берсон вивів театр з аутсайдерів. Наразі квитки розкуповуються на два-три місяці вперед. Колектив театру також зауважив, що вони сприяли тому, щоб Берсон залишився на посаді та відмовився від пропозицій очолити Національний театр імені Лесі Українки, Одеський театр опери та балету та інших керівних посад.

Але на сесії депутатам не вистачило голосів для призначення директора українського театру. "Здивовані, бо, напевно, депутати пам'ятають, що громада обрала їх для вирішення суспільно значущих питань, а не задля задоволення емоціональної компенсації депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Кравченка, який програв конкурс на посаду директора та виступив "керманичем" тих, хто утримався", - повідомили в театрі.

Колектив впевнений, що на наступній сесії здоровий глузд візьме гору та Берсона призначать на посаду.

Нагадаємо, на сесії Миколаївської облради голосування за призначення Берсона провалили. "Опоблоківець" Микола Кравченко, який програв конкурс на посаду очільника "російського" театру заявив, що управління культури хоче звести з ним рахунки, тому він не голосував. Опубліковані результати голосування показали, що провалили призначення "Опоблок" та "Батьківщина".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme