UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві жителі будинку вимагають від депутата відкрити доступ до їхнього підвалу

Депутат від БПП заблокував доступ до підвального приміщення, де розміщені важливі комунікації будинку 

У Миколаєві жителі будинку вимагають від…

Жителі будинку №41а по проспекту Богоявленський прийшли на "земельну" комісію, щоб вручити депутату Ігорю Концевому запрошення на зустріч, повідомляє Depo.Миколаїв.

Городяни завітали до депутата у понеділок, 27 лютого, та особисто запросили депутата на зустріч для дослідження підвального приміщення їхнього будинку, адже доступ до нього є лише у Концевого. Минулого разу, коли городяни запросили депутата, він проігнорував зустріч: "Ми вручаємо вам телеграму для проведення судово-будівельної технічної експертизи для визначення відповідності будівельним нормам виконаної реконструкції в підвальному приміщенні житлового будинку №41,а по проспекті Богоявленському у Миколаєві. Згідно визначенню Ленінського районного суду від 12.12.2016 року про необхідність вас, або вашого представника, бути присутнім 23 березня 2017 року о 10:00 за адресою проспект Богоявленкий, 41а. Ми сподіваємося, що ви там будете", - зазначила жителька будинку Лідія Василькова.

Крім того депутата попросили розписатися під запрошенням, що він його таки отримав. Після чого городяни вийшли із кабінету.

В свою чергу Концевий заявив, що підвал він купив 11 років тому і весь цей час він нікому не був потрібен і ніхто про нього не згадував: "Я нічого ні у кого не відбирав, я його купив", - запевнив депутат.

Нагадаємо, що конфлікт у депутата з жителями будинку виник через підвальне приміщення, яке, за словами людей, Концевий незаконно захопив та, замурувавши двері, перекрив доступ до важливих комунікацій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme